Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet     Hautauspalvelut     Remontointi     Kiinteistöt     Teatteria     Järjestyksenvalvonta    

 

Terveys, kuntoilu ja lisäravinteet


 

 
Erilaisissa terveyspalveluissa internetin suosio on kasvanut, mutta niissä ei välttämättä varsinainen nettikauppa ole niin suuressa roolissa kuin monilla muilla aloilla. Eihän varsinaisia palveluja voi postittaa ihmisille ja monissa terveysalan tuotteissa on säännöksiä, jotka estävät nettimyynnin. Sen sijaan monet terveysalan palvelut kuten lääkärit ja hierojat ovat jo pitkään hyödyntäneet nettiä markkinoinnissa ja muussa palvelutarjonnassaan. Kaikenlaiset lääkäripalvelut ovat kuitenkin ihmisille vähän outoja ja jopa pelottavia, joten netissä voidaan helposti kertoa ihmisille lisää miten mikäkin operaatio tehdään ja miten siitä toipuu. Sen lisäksi voi netissä tehdä erilaisia oirekartoituksia ja muita, joiden pohjalta on helppoa varata sitten aika varsinaiselle lääkärille ja marssia sisään ihan kivijalkarakennukseen, jossa lääkärin vastaanotto sijaitsee. Nykyään on esimerkiksi suonikohjujen hoito saanut paljon uusia ja moderneja hoitomenetelmiä ja suonikohjut oireet voi kartoittaa netissä. Sitten voi lukea lisää aiheesta ja tutustua erilaisiin suonikohjujeen oireisiin ja hoitomuotoihin. Kun itselle on selvää, miten mikäkin hoito tehdään ja miten suonikohjuista pääsee eroon, niin on huomattavasti helpompaa varata aika ja mennä lääkäriin hoidattamaan suonikohjut.
Vastaavaa palvelua käyttävät myös monet hierojat. Ihminen voi netissä tutkia erilaisia oireitaan ja selvittää mikä hieronta niihin parhaiten auttaisi ja kuinka usein kannattaisi hierojalla käydä. Erilaiset menetelmät vaikuttavat lihaksiin ja niveliin vähän eri tavalla, joten ei ole ollenkaan haitaksi vähän perehtyä erilaisiin hieronta menetelmiin ennen vastaanotolle menoa. Klassinen hieronta on varmaan yleisin käytetty hoitomuoto, mutta nykyään on hyvin suosituksi noussut myös urheiluhieroja -palvelut. Ne kun sopivat myös muillekin kuin tosissaan urheileville. Pätevä ja koulutettu hieroja toki osaa etsiä jokaiselle asiakkaalle sopivan hierontamuodon. Lisää tietoa erilaisista menetelmistä löytyy netistä vaikkapa osoitteesta eetusaloranta.com

Suuresti lisääntynyt kuntosaliharjoittelu on lisännyt huomattavasti nettikauppojen määrää. Vaikka itse harjoittelua ei voi nettikaupassa tehdäkään niin monet varusteet ja lisäravinteet tilataan nettikaupasta. Esimerkiksi proteiinijauhe tai palautumisjuoma ovat sellaisia, että ei niitä tarvi fyysisesti hiplata ostaessaan. Oleellisempaa on tuotteen sisältö ja maku. Ja harvemmin niitä pääsee kokeilemaan eli maistamaan perinteisessäkään kaupassa.
Osa kuntosaliharjoittelussa tarvittavista välineistä on tietysti sellaisia, että niitä täytyy kokeilla fyysisesti ennen ostoa, mikä puoltaa perinteisten kauppojen merkitystä markkinoilla. Esimerkiksi treenivaatteet ja painonnostovyöt ovat sellaisia, joita kuntoilija mielellään kokeilee ennen ostoa. Huonoilla varusteilla harjoittelusta ei tule oikein mitään.
 
 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org