Etusivu     B2B-palvelut     Tuotteita kotiin     Autoja nettikaupasta     Rakennustarvikkeet     Uusi tekniikka     Musiikki     Hakukoneet     Muoti ja vaatteet     Matkailu     Kuntoilu ja lisäravinteet    

 

Rakennustarvikkeet netistä ?


 

 

Perinteinen rautakauppakin on alkanut pikkuhiljaa siirtymään nettikaupan puolelle, mutta kyllä kivijalkakaupoissakin vielä ostajia riittää. Suuremmat erät on muutenkin joutunut tilaamaan erikseen rautakaupasta ja lisäksi vielä erillisen kuljetuksen niille isommalla kalustolla, joten siinä ei ole isoa eroa, tilaako isomman lastin rakennustarvikkeita perinteisestä kaupasta vai netistä.
Sisustuksellisesti merkittävät tavarat monesti hankitaan myös kivijalkamyymälästä. Kyllä esimerkiksi keittiön ovet, kaakelit ja laminaatit mielellään halutaan nähdä livenä ennen ostoa.
Yksi merkittävä osa rakennusprojekteissa on myös kiirehankinnat. Usein työt jäävät seisomaan kun jotain puuttuu ja se on saatava nopeasti, jotta työt rakennustyömaalla pääsevät jatkumaan. Tällöin ei ole aikaa odottaa, että nettikaupasta tilattu tavara tulee muutaman päivän päästä.
 
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2002-2016 Yhteystiedot: ReCom Network, 00100 Hki, recomnetwork@recomnetwork.org